Zoeken naar hij zij 233

Uw zoekactie voor hij zij 233 leverde 99 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stan 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Locatie
Durf te vragen! Heeft er soms iemand een discrete locatie die af en toe mag worden gebruikt, want meestal is dat wel het probleem. Cardate vind ik niks... er moet toch iemand zijn waar we terecht kunnen. Ergens een garage, schuur, tuinhuis, stal in de wei, privébosje.... Regio Lokeren, Eksaarde, Lochristi, Wachtebeke... peeping Tom kan eventueel worden besproken als dank ;)  
Geilerd 46 46 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Geile ontspanning
Wie wil er déze namiddag samen naakt ontspannen om mekaar te tongzoenen , strelen, likken, mekaar pijpen en mekaars kontje strelen en likken en ik als top jouw lekker neuken,ik ben man van 46j, ben 1m70, 90kg en 17 5 cm geschapen,jij bent tussen de 20 en 55j en zin om af te spreken,ik kan enkel verplaatsen of afspreken op kamer  

Geile ontspanning
Roadrunner 47 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
Wie heeft er ook goesting en wil concreet afspreken tussen nu en 13u ?
M 47 175 75 16*5 sportief, creatief, hetero maar spanningzoeker. Voel me niet aangetrokken tot mannen maar vind het wel fijn om er af en toe eens mee te spelen. Leven doen we maar één keer en we moeten toch alles eens geprobeerd hebben :-) Zelf hou ik van bijzondere ervaringen. Heb jij een ideetje om te doen tussen nu en 13u? Stuur even, ik antwoord sowieso. Ciao !  

Wie heeft er ook goesting en wil concreet afspreken tussen nu en 13u ?
Dzak 70 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
sexteef
Heeft er iemand een sexteef ter beschikking? Geen gay hé, ik zoek geen MM-sex.  
JOSEPH 72 jaar Luik - Herve
Zoek met de nodige tijd een 70 plusser bott. goed voorzien die ontvangt
Ongebonden man Top groot en dik geschapen + besneden zoekt héél rustig een 70 plusser bottom goed voorzien, met- of zonder ervaring die ontvangt, jongeren zich te onthouden.  
Geert 50 jaar Oost-Vlaanderen - Lierde
Samen genieten...
Is er een nette 65+er die kan ontvangen?samen genieten van elkaar...bij klik regelmatig.Ik ben slank en goed voorzien hygiéne respect en discretie spreekt voor zich.  
gehuwde bibottom 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Cock worshipping
Wie weet wat de titel betekent, weet ook ineens wat ik met jou wil doen... Ik zoek een vaste sexmaat met een grote onbesneden penis. Met groot bedoel ik minstens 17x5cm... kleiner hoeft niet te reageren. Uiterlijk is onbelangrijk, discretie en hygiëne daarentegen wel. Graag iemand uit het centrum van Sint-Niklaas zodat we makkelijk kunnen afspreken. Dit is een eerlijke advertentie, ik hoop dan ook enkel eerlijke reacties te mogen ontvangen. Ik ben niét op zoek naar een eenmalig los contact, wel een vast sexmaatje die ik regelmatig mag verwennen. Ik ben bottom ingesteld, maar sta voor héél veel dingen open... mijn stats: 181, 86, 16x4,5 besneden, gbps, niet roker, hoger opgeleid. Reacties met foto worden sowieso beantwoord...  
sperma 66 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Elkaar verwennen zondag
Zoek man om elkaar te verwennen en te bevredigen . Masseren , pijpen en elkaars ballen verwennen . Zondag voormiddag voor 11u graag . Hygiéne komt op de eerste plaats en uit de omtrek .  
foecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, zoekt een vaste bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vaste bi-senior en/of bi-senior koppel (man-vrouw), die mij kan/kunnen ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
Geert 48 jaar Oost-Vlaanderen - Lierde
Samen genieten...
Welke frisse 65+ loopt ook graag naakt rond in huis of in zijn afgesloten tuin...samen genieten van elkaars lichaam,wel kunnen ontvangen bij klik voor regelmatig,hygiéne respect en discretie spreekt voor zich  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10